груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2470
Title: Програмно-апаратний комплекс для автономної навігації транспортних засобів у логістиці
Other Titles: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , Спеціальність 123 «Комп’ютерна інженерія»
Authors: Керекеслер, М. О.
Keywords: Кафедра комп’ютерної інженерії
бакалаврська робота
Бурлаченко І. С.
мікрокомп’ютер
мікроконтроллер
нейронна мережа
gps-модуль
компас
ультразвуковий сенсор
Issue Date: 2022
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Бакалаврська робота присвячена розробці програмно-апаратного комплексу для автономної навігації транспортних засобів у логістиці. Розглянуто наявні технології для автономної навігації та алгоритми будування. Практичне значення результатів дослідження та розроблення полягає в тому що, на підставі результатів можливе вдосконалення апаратно-програмного комплексу, у засвоєнні навичок процесу проектування, розробки, створення приладу, можливостях застосування розробленого програмно-апаратного комплексу. Пояснювальна записка бакалаврської роботи складається зі вступу, трьох розділів, висновків та додатків. У вступі визначається актуальність теми, сформульовані мета, об’єкт, предмет та завдання дослідження та розроблення бакалаврської роботи. У першому розділі проводиться аналіз існуючих технологій для автономної навігації та обираються необхідні компоненти. У другому розділі розглянуто принцип роботи кожного елементу системи та принцип роботи всієї системи. У третьому розділі описано розробку програмного забезпечення системи з автономною навігацією. У висновках наведено аналіз виконаної роботи та отриманих результатів дослідження та розроблення.
Description: Керекеслер М. О. Програмно-апаратний комплекс для автономної навігації транспортних засобів у логістиці : кваліфікаційна робота на здобуття освітньо- кваліфікаційного ступеня «бакалавр» : спец. 123 «Комп’ютерна інженерія» / М.О. Керекеслер; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2022. – 91 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2470
Appears in Collections:Факультет ком'ютерних наук



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.