груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2521
Title: Desktop-гра жанру клікер на базі Unity
Other Titles: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , Спеціальність 121 «Інженерія програмного забезпечення»
Authors: Самковський, Д. В.
Keywords: Кафедра інженерії програмного забезпечення
бакалаврська робота
Горбань Г. В.
розробка на Unity
відеогра
Desktop-гра
Tower Defence
гра жанру клікер
розробка на C#
гра для Windows
створення асету для гри
гра-клікер
Issue Date: 2022
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дана робота присвячена розробці гри на базі Unity у жанрах клікер та Tower Defence. Об'єкт роботи: розробка desktop застосунку гри у жанрі Tower Defence у середовищі розробки Unity. Предмет роботи: технології та алгоритми ігрового режиму у сучасних ігрових проєктах, реалізованих на ПК. Мета: Вдосконалення напрямку ігрової індустрії за рахунок розробки гри жанру клікер усуненням недоліків ігор-аналогів, а також розширенням ігрового функціоналу. Кваліфікаційна робота бакалавра складається з вступу, чотирьох розділів, висновків та додатків. У вступі визначається актуальність теми, що приймається за мету, а також проводиться формування предмету та об’єкту роботи, огляд поставленої задачі та сфери застосування. У першому розділі проведено опис аналітичної частини, яка являє собою огляд існуючих відеоігор у жанрах клікер та Tower Defencе, проведення аналізу застосунків-аналогів допомагає сформувати функціонал гри, що розроблюється. Визначається основна особливість ігор такого жанру, завдяки чому було сформовано загальне розуміння предметної області. Крім того сформовано та описано специфікації вимог до програмного забезпечення. У другому розділі описується процес розробки проєктних рішень, включаючи моделювання предмету та об'єкту дослідження, крім того, опис функціональних та інформаційних моделей, та архітекруту програмного застосунку. Описано ігрові сценарії гри, збереження ігрового процессу та отримання винагород. У третьому розділі описується процес вибору мови програмування С#, середовища розробки VisualStudiо та ігрового двигуна Unity. Також частиною розділу є опис виконаної роботи з конструювання програмного забезпечення, включаючи розробку UML-діаграм та опис інтерфейсів гри. У четвертому розділі продемонстровано проведену роботу з кодування, створення моделей та необхідних матеріалів для розміщення на сценах Desktop-гри, при розробці в Unity, а також процес тестування, крім того описується розробка ігрового меню та налаштувань, які дозволять користувачу як найшвидше зрозуміти та адаптуватися під управління гри, та долучитися до ігрового процесу
Description: Самковський Д. В. Desktop-гра жанру клікер на базі Unity : кваліфікаційна робота на здобуття освітньо ‒ кваліфікаційного ступеня «бакалавр» : спец. 121 «Інженерія програмного забезпечення» / Д. В. Самковський ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2022. – 90 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2521
Appears in Collections:Факультет ком'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Самковський_КРБ.pdf5.22 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.