груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3200
Title: Управління конкурентоспроможністю підприємства в сучасних умовах господарювання
Other Titles: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 073 «Менеджмент»
Authors: Золотарьов, І. П.
Keywords: кафедра менеджменту
Дранус Л. С.
Конкурентоспроможність
готельний бізнес
управління
стратегії
маркетинг
інновації
дослідження
Competitiveness
hotel business
management
strategies
marketing
innovations
research
Issue Date: Feb-2024
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: У даній кваліфікаційній роботі проведено комплексне дослідження теоретичних аспектів та сучасних тенденцій управління конкурентоспроможністю підприємств на прикладі готелю "Турист". Результати дослідження показали, що конкурентоспроможність впливає на успішність підприємства у сучасних умовах господарювання через її багатогранність та різноманітні складові. В роботі використано різноманітні методи дослідження, такі як аналіз літературних джерел, SWOT-аналіз, метод спостереження та опису, для отримання об'єктивних результатів. Здійснено аналіз та виявлено ключові фактори, що впливають на конкурентоспроможність готелю "Турист". Отримані результати дослідження вказують на важливість впровадження інновацій, покращення маркетингових стратегій та стратегій обслуговування клієнтів для підвищення конкурентоспроможності готелю "Турист". Ці висновки можуть бути корисними для розробки подальших стратегій управління та підвищення ефективності готельного бізнесу. У підсумку, робота містить важливі висновки та рекомендації, які сприятимуть розумінню конкурентоспроможності підприємств узагалі та дозволять зробити конкретний внесок у розвиток готельного бізнесу. Дослідження може послужити основою для подальших наукових досліджень та розробки стратегій управління конкурентоспроможністю у готельній галузі. This qualifying work provides a comprehensive study of the theoretical aspects and modern trends in enterprise competitiveness management using the example of the "Tourist" hotel. The research results indicate that competitiveness affects the success of an enterprise in modern economic conditions due to its multifaceted nature and various components. Various research methods were used in the work, such as analysis of literary sources, SWOT analysis, observation and description method, to obtain objective results. An analysis was conducted, identifying key factors affecting the competitiveness of the "Tourist" hotel. The research results suggest the importance of implementing innovations, improving marketing strategies, and customer service strategies to enhance the competitiveness of the "Tourist" hotel. These findings can be useful for developing further management strategies and improving the effectiveness of hotel business. In conclusion, the work contains important conclusions and recommendations that will contribute to understanding enterprise competitiveness in general and will allow making a specific contribution to the development of the hotel business. The research can serve as a basis for further scientific research and the development of competitiveness management strategies in the hotel industry.
Description: Золотарьов І. П. Управління конкурентоспроможністю підприємства в сучасних умовах господарювання : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 073 «Менеджмент» / І. П. Золотарьов ; ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2024. - 71 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3200
Appears in Collections:Факультет економічних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Золотарьов_кваліфікаційна робота.pdf634.02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.