груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/700
Title: Апаратно-програмний модуль автоматизованої сушки харчових продуктів
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр», напрям підготовки 6.050102 «Комп’ютерна інженерія»
Authors: Михайловська, К. О.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
комп’ютерна інженерія
Старченко В. В.
сушіння харчових продуктів
переробка харчових продуктів
сушарки
методи сушіння
ІЧ-нагрівачі
автоматизована сушка
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Україна багата на фрукти, овочі, зернові культури. Для їх довготривалого зберігання, та збереження корисних властивостей найкращім способом переробки є сушіння. Тому виникає нагальна потреба у створенні екологічних автоматизованих побутових сушильних пристроїв для домашнього використання та малого бізнесу. Бакалаврська робота присвячена розробці апаратно-програмного модулю для автоматизованого сушіння овочів та фруктів. Розглянуто різні види сушарок: промислові, побутові, саморобні. Проаналізовано існуючі альтернативні прилади. Запропоновано апаратно-програмний модуль для автоматизованої сушки плодоовочевої продукції. Висока ефективність запропонованого пристрою забезпечується поєднанням конвективного та інфрачервоного методів сушки. Пояснювальна записка бакалаврської роботи складається зі вступу, трьох розділів, висновків та двох додатків. У вступі визначена актуальність теми, сформульовані мета, об’єкт, предмет та завдання до виконання бакалаврської роботи. У першому розділі проаналізовано стан галузі переробки харчових продуктів в Україні методом висушування; розглянуто світовий досвід з розробки методів сушіння харчових продуктів (патентування); проведено аналіз різних моделей інфрачервоних дегідраторів. У другому розділі визначено оптимальний метод сушіння продуктів в побутових умовах, та описано прототип пристрою, що його реалізує. У третьому розділі наведено опис програмного забезпечення для автоматичного управління розробленим модулем. У висновках наведено аналіз виконаної роботи та отриманих результатів, вказані шляхи подальшого вдосконалення розробленого модуля. В цілому, бакалаврська робота без додатків містить 63 сторінки, 46 рисунків, 6 таблиць, 18 джерел посилання.
Description: Михайловська К. О. Апаратно-програмний модуль автоматизованої сушки харчових продуктів : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : напрям підготовки 6.050102 «Комп’ютерна інженерія» / К. О. Михайловська , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 13 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/700
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
+ Автореферат_Михайловська 406.pdf329.41 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.