Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen:
                
    
    https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/83| Titel: | Аналіз стратегії підвищення конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості | 
| Sonstige Titel: | автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» | 
| Autoren: | Калініна, К. В. | 
| Stichwörter: | автореферат магістерська робота Міцкевич Неоніла Василівна конкурентоспроможність конкурентні переваги харчова промисловість хлібопекарська галузь | 
| Erscheinungsdatum: | 2019 | 
| Herausgeber: | ЧНУ ім. Петра Могили | 
| Zusammenfassung: | Узагальнено теоретико-методологічні засади стратегії підвищення конкурентоспроможності підприємств. Проведено аналіз та оцінено стратегії підвищення конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості, зокрема хлібопекарської галузі. Обґрунтовано напрями удосконалення стратегії підвищення конкурентоспроможності підприємств хлібопекарської галузі. | 
| Beschreibung: | Калініна К.В. Аналіз стратегії підвищення конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості: автореф. дип. роб на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»" /К. В. Калініна, ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 17 с. | 
| URI: | http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/83 | 
| Enthalten in den Sammlungen: | Факультет економічних наук | 
Dateien zu dieser Ressource:
| Datei | Beschreibung | Größe | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Калініна.pdf | 340.99 kB | Adobe PDF | Öffnen/Anzeigen | 
Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.

