груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/93
Title: Шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості.
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»
Authors: Мала, К. Ю.
Keywords: автореферат
магістерська робота
конкурентоспроможність підприємств харчової галузі
конкурентоспроможність
формування конкурентних переваг
продовольча сфера
конкурентна позиція
харчова промисловість
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Проведено аналіз конкурентних позицій підприємств харчової промисловості України та конкурентоспроможність товарів харчової промисловості. Проаналізовано конкурентоспроможність товару харчової промисловості. Обгрунтована стратегія розвитку підприємств харчової промисловості. Розроблені рекомендації щодо підвищення конкурентоспроможності консервного заводу ФГ «Владам». З усіх пропонованих рекомендацій було обрано: ґрунтовне вивчення запитів споживачів і аналіз конкурентів; обґрунтована рекламна політика; створення нової продукції;
Description: Мала К. Ю. Шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості: автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» / К. Ю. Мала, ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 13 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/93
Appears in Collections:Факультет економічних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Мала.pdf265.15 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.