груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/982
Title: Використання лексико-семантичних та граматичних трансформацій в україномовному та російськомовному перекладах роману Маграрет Етвуд «Оповідь служниці»
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 035 «Філологія»
Authors: Новак, А. Г.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра англійської філології
Абабілова Наталія Миколаївна
англійська мова
перекладацькі трансформації
граматичні трансформації
лексико-семантичні трансформації
художній текст
художній переклад
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська робота на здобуття ступеня магістра філології за спеціальністю 035-Філологія 035.04 Германські мови та літератури (переклад включно) - англійська. – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2020. Питання визначення особливостей застосування перекладацьких трансформацій в при перекладі художніх текстів є актуальним з огляду на те, що від вправності у їх використанні залежить якість перекладу. На прикладі україномовного та російськомовного перекладів роману Маграрет Етвуд «Оповідь служниці», аналізується практичне застосування граматичних та лексико-семантичних трансформацій. Роман є чудовим матеріалом для аналізу застосування перекладацьких трансформацій, які О. Оксенич та А. Гризунова активно застосували в процесі його перекладу.
Description: Новак А. Г. Використання лексико-семантичних та граматичних трансформацій в україномовному та російськомовному перекладах роману Маграрет Етвуд «Оповідь служниці» : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 035 «Філологія» / А. І. Новак , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 13 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/982
Appears in Collections:Інститут філології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Новак автореферат.pdf526.8 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.