Факультет фізичного виховання та спорту : [232] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 232
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)
2022Фізіологічні особливості динаміки психофізіологічних показників студентів спортсменів в процесі когнітивної діяльностіЧолобова, А. В.
2022Фізіологічні процеси ефективності енергозабезпечення в організмі легкоатлетів-стаєрів високої кваліфікації в умовах короткочасного інтервального тренуванняТріфонов, Ф. А.
2022Характер довгострокових адаптаційних зміни скорочувальної активності м'язових волокон в умовах силових навантажень ексцентричного режиму тренуваньСеменова, І. Л.
2022Ефективність впливу біологічно активних речовин-антиоксидантів на динаміку функціональних можливостей футболістів в період тренувальних навантажень високої інтенсивності. –Паланіца, С. С.
2022Функціональні особливості динаміки вікових адаптаційних змін фізичної працездатності людей з різним рівнем рухової активностіНічога, І. О.
2022Оцінка рухової активності суглобів та біохімічні маркери метаболізму кісткової і хрящової тканини за гонартрозу.Морозенко, Д. В.
2022Удосконалення системи оцінки адптаційних змін в організмі спортсменів в умовах циклічних навантаженьМіхов, В. В.
2022Механізми регуляції м'язових скорочень у спортсменів та характер адаптаційних змін залежно від режимів рухової активностЛебедєва, С. Ю.
2022Особливості індивідуально-типологічних характеристик вегетативної регуляції організму студентської молоді в умовах рухової активності для підвищення рівня адаптаційних можливостей.Кушнір, Т. В.
2022Моделювання інтегрального алгоритму стійкості серцевого ритму людини в різних екстремальних умовах для підвищення його адаптаційних резервівКазначеєва, І. М.
2022Морфофункціональні особливості зміни показників серцевосудинної системи організму легкоатлетів в умовах тренувальних навантажень різної інтенсивності.Дусько, В. В.
2022Адаптаційні зміни в організмі юних борців в умовах навантажень анаеробного і аеробного режимів м'язової діяльностіДубина, І. А.
2022Фізіологічні особливості адаптаційних змін в організмі легкоатлеток високої кваліфікації в предзмагальних мезоциклахДанілова, О.Ю.
2022Метаболізм сполучної тканини у щурів різного віку та в умовах гіпокінезіїГлєбова, К. В.
2022Фізіологічні механізми підвищення координаційних здібностей в умовах різних видів біоуправлінняБлистів, О. В.
2022Біохімічні показники крові, як критерії оцінки адаптаційно-компенсаторних змін в організмі пауерліфтерів в процесі корекції силових навантажень різної інтенсивностіАлєксєєва, М. М.
2022Механізми адаптаційнокомпенсаторних реакцій у підлітків в умовах рекреаційно-оздоровчих програмАбоімова, Є. В.
2022Систематизація комплексного використання оздоровчорекреаційних засобів в процесі фізичної терапії дітей з синдромом Дауна –Чолобова, А. В.
2022Механізми удосконалення методики занять з адаптивного фізичного виховання дітей з розумовою відсталістю з урахуванням індивідуальних особливостей їх резистентності до зовнішнього подразникаЧерноморов, К.В.
2022Інноваційні високотехнологічні концепції моделювання процесу з фізичної терапії у дітей з церебральним паралічем засобами рухової діяльностіТопалов, М. О.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 232